Infrarood massage MG40

Versoepel nu uw spieren en verbeter de doorbloeding met de Beurer MG40 Infrarood Massage-apparaat. De warmte van deze infraroodlamp dringt door in uw huid en bereikt de spieren.

Lees meer...
Artikelnummer: BE06140

Beurer MG40 Infrarood Massage-apparaat

Versoepel nu uw spieren en verbeter de doorbloeding met de Beurer MG40 Infrarood Massage-apparaat. De warmte van deze infraroodlamp dringt door in uw huid en bereikt de spieren. Tijdens de infraroodtherapie krijgt u met dit apparaat er gelijk een massage bij.

De Beurer MG40 is voorzien van vier verschillende massagefuncties. Met behulp van de borstelopzetstukken kunt u kiezen voor een intensieve huidmassage, dieptemassage, massage tegen spierpijn en spierkramp. Ook is het mogelijk om het infraroodlicht uit ge schakelen of alleen een infraroodbehandeling te doen zonder vibratiemassage.

Masseren met de Beurer MG40 Infrarood Massage-apparaat

Voor het gebruik van de Beurer MG40 zet u de schakelaar in de juiste stand (infrarood massage/vibratiemassage of beide). Daarna zet u het gewenste kopstuk op het massage-apparaat. Het is belangrijk om het apparaat niet langer dan 3 minuten op dezelfde plek te houden en de massage niet langer te laten duren dan 15 minuten.

Voordelen van de Beurer MG40 Infrarood Massage-apparaat

  • Infraroodtherapie en massage tegelijk 
  • Verschillende soorten behandeling
  • Makkelijk in gebruik 
  • Snelle behandeling 
  • Vermogen van 12 Watt
0 sterren op basis van 0 beoordelingen