Ice Power Roller

Ice Power Roller. Maakt het makkelijker om de verkoelende Ice Power gel aan te brengen. Geen last meer van gel op je handen, ideaal voor tijdens het sporten.

Lees meer...
€11,95 Incl. btw
Levertijd: Op werkdagen voor 11:00 besteld, binnen 48 uur in huis.
Artikelnummer: ICE75R

Ice Power Roller

De Ice Power Roller is een handige roller voor het gebruik van Ice Power op plaatsen waar men moeilijk bij kan, denk aan nek, rug en schouders. Ook handig voor te gebruiken tijdens het sporten zodat uw handen niet onder de gel zitten..

Wat is Ice Power

Ice Power is een gel dat verkoelend werkt met als doel het verminderen van pijn, bevorderen van de doorbloeding en het bevorderen van natuurlijk herstel na inspanningen. De gel is gemaakt van slechts natuurlijke stoffen zoals menthol en eucalyptus. Ice Power is ontwikkeld zodat het snel door de huid opgenomen wordt, zuinig in gebruik en zorgt voor snelle, langdurige en effectieve klachtvermindering.

Ice Power ter behandeling van?

Ice Power gel kan gebruikt worden ter behandeling van onder andere; overbelaste spieren en gewrichten, (sport)blessures, rug-, nek- en schouderpijn, knie of heupklachten, reumatische pijnen, krampen, zwellingen, kneuzingen en zelfs te gebruiken bij hoofdpijn, jeuk en groeipijn.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen