Ice Power +MSM

Ice Power +MSM geeft naast de voordelen van Ice Power extra vermindering van chronische klachten door het ingredi"ent MSM.

Lees meer...
Artikelnummer: ICE200M

Ice Power +MSM

De speciale Ice Power +MSM heeft ten opzichte van de normale Ice Power gel een extra ingredient: methyl sulfonyl methaan (MSM). MSM is een soort zwavel wat als belangrijkste eigenschap heeft dat het helpt bij het verminderen van chronische klachten. Deze tube heeft een inhoud van 200ml

Wat is Ice Power

Ice Power is een gel dat verkoelend werkt met als doel het verminderen van pijn, bevorderen van de doorbloeding en het bevorderen van natuurlijk herstel na inspanningen. De gel is gemaakt van slechts natuurlijke stoffen zoals menthol en eucalyptus. Ice Power is ontwikkeld zodat het snel door de huid opgenomen wordt, zuinig in gebruik en zorgt voor snelle, langdurige en effectieve klachtvermindering.

Ice Power ter behandeling van?

Ice Power gel kan gebruikt worden ter behandeling van onder andere; overbelaste spieren en gewrichten, (sport)blessures, rug-, nek- en schouderpijn, knie of heupklachten, reumatische pijnen, krampen, zwellingen, kneuzingen en zelfs te gebruiken bij hoofdpijn, jeuk en groeipijn.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen