Ice Power Kids

Speciale Ice Power Crème voor kinderen. Verkoelend gel. Te gebruiken bij groeipijn, blauwe plekken, kleine verstuikingen en verrekkingen.

Lees meer...
Artikelnummer: ICE60KIDS

Ice Power KIDS Crème

De normale Ice Power gel/crème zijn niet geschikt voor kinderen. Daarom heeft Ice Power een speciale crème ontwikkeld voor kinderen. De crème is geschikt voor kinderen ouder dan 2 jaar en helpt ter behandeling van groeipijn, blauwe plekken, kleine verstuikingen en verrekkingen. Ook geschikt om vermoeide spieren te ontspannen na lichamelijke oefeningen. De tube bevat 60 gram crème. Pepermuntgeur.

Wat is Ice Power

Ice Power is een gel dat verkoelend werkt met als doel het verminderen van pijn, bevorderen van de doorbloeding en het bevorderen van natuurlijk herstel na inspanningen. De gel is gemaakt van slechts natuurlijke stoffen zoals menthol en eucalyptus. Ice Power is ontwikkeld zodat het snel door de huid opgenomen wordt, zuinig in gebruik en zorgt voor snelle, langdurige en effectieve klachtvermindering.

Ice Power ter behandeling van?

Ice Power gel kan gebruikt worden ter behandeling van onder andere; overbelaste spieren en gewrichten, (sport)blessures, rug-, nek- en schouderpijn, knie of heupklachten, reumatische pijnen, krampen, zwellingen, kneuzingen en zelfs te gebruiken bij hoofdpijn, jeuk en groeipijn.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen