Ice Power gel 150 ml

Ice Power gel grote tube van 150ml. Werkt verkoelend op de spieren en bevorderd doorbloeding en herstel na inspanningen. Bevat alleen natuurlijke stoffen.

Lees meer...
Artikelnummer: ICE150

Ice Power gel 150 ml

Op deze pagina kunt u een tube gel bestellen van het merk Ice Power. Het is een zeer firsse gel die gemakkelijk te smeren is, u hoeft niet veel gel te gebruiken. De tube heeft een inhoud van 150ml gel. Lees hieronder waar Ice Power u allemaal bij kan ondersteunen.

Wat is Ice Power?

Ice Power is een gel dat verkoelend werkt met als doel het verminderen van pijn, bevorderen van de doorbloeding en het bevorderen van natuurlijk herstel na inspanningen. De gel is gemaakt van slechts natuurlijke stoffen zoals menthol en eucalyptus. Ice Power is ontwikkeld zodat het snel door de huid opgenomen wordt, zuinig in gebruik en zorgt voor snelle, langdurige en effectieve klachtvermindering.

Ice Power ter behandeling van?

Ice Power gel kan gebruikt worden ter behandeling van onder andere; overbelaste spieren en gewrichten, (sport)blessures, rug-, nek- en schouderpijn, knie of heupklachten, reumatische pijnen, krampen, zwellingen, kneuzingen en zelfs te gebruiken bij hoofdpijn, jeuk en groeipijn.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen