Ice Power Artho Crème

Ice Power Artho Crème voorkomt verdere slijtage en stimuleert het lichaam om gezonde kraakbeen, gewrichtskapsel en pezen op te bouwen.

Lees meer...
Artikelnummer: ICE60AC

Ice Power Artho Crème

Ice Power Artho Crème is voorzien van glucosaminesulfaat, chondroïtinesulfaat en MSM (Methyl Sulfonyl Methaan), die het gewricht kraakbeen beschermen tegen verdere slijtage en stimuleert het lichaam om gezonde kraakbeen, gewrichtskapsel en pezen op te bouwen. Verder bevorderd deze crème ontspannen spieren en vermindert pijnklachten.

Gebruik de Crème door rond de pijnlijke gewrichten 2 tot 3 keer per dagen te masseren. Voor het beste resultaat gebruikt u de crème regelmatig en ten minste één maand. De crème is niet aan te bevelen voor kinderen en tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Heeft u diabetes dan is het verstandig om vooraf een arts te raadplegen voor het gebruiken van de crème. De tube heeft een inhoud van 60g.

Wat is Ice Power

Ice Power is een gel dat verkoelend werkt met als doel het verminderen van pijn, bevorderen van de doorbloeding en het bevorderen van natuurlijk herstel na inspanningen. De gel is gemaakt van slechts natuurlijke stoffen zoals menthol en eucalyptus. Ice Power is ontwikkeld zodat het snel door de huid opgenomen wordt, zuinig in gebruik en zorgt voor snelle, langdurige en effectieve klachtvermindering.

Ice Power ter behandeling van?

Ice Power gel kan gebruikt worden ter behandeling van onder andere; overbelaste spieren en gewrichten, (sport)blessures, rug-, nek- en schouderpijn, knie of heupklachten, reumatische pijnen, krampen, zwellingen, kneuzingen en zelfs te gebruiken bij hoofdpijn, jeuk en groeipijn.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen