Hot-cold packs

De Hot-cold packs van Ice Power zijn speciale packs die helpen bij het verlichten van pijn bij blessures en zwellingen. Ze zijn zowel op te warmen als af te koelen.

Lees meer...
Artikelnummer: PR15153-L

Ice Power Hot-cold packs

De Hot-cold packs van Ice Power zijn speciale packs die helpen bij het verlichten van pijn bij blessures en zwellingen. Ze zijn zowel op te warmen als af te koelen. Als u last heeft van niet-ontsteking gerelateerde pijn dan kan hij door middel van een waterbad of magnetron worden opgewarmd. Voor het waterbad gebruikt u water tot maximaal 80 graden. Voor de magnetron kunt u de packs 1-2 minuten in de magnetron doen in een magnetronbestendige schaal gevuld met water.

Voor het koelen van de packs legt u ze simpelweg in de koelkast of vriezer, de packs kunnen gekoeld worden tot maximaal -27 graden. Wanneer de pack gekoeld is kunt u voor het beste resultaat de pack het beste 10 tot 15 minuten op de pijnlijke plek leggen. Gebruik hiervoor een handdoek of bijgeleverde hoes om uw huid te beschermen.

De Ice Power Hot-cold packs zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Kijk hiervoor rechtsboven het scherm bij de opties.

Voordelen van de Ice Power Hot-cold packs

  • Herbruikbare verkoelende of warmtetherapie
  • Verkrijgbaar in verschillende maten 
  • Kan zowel koud als warm gebruikt worden
  • Helpt bij het verminderen van pijn
0 sterren op basis van 0 beoordelingen