Etac Clean douchestoel

De Etac Clean douchestoel is ontworpen om te voorzien in alle omstandigheden tijdens het douchen voor zowel de gebruiker als de verzorger. Zo is de douchestoel voorzien van een gedeeltelijke open zitting zodat u het gehele lichaam kunt schoonmaken. De sto

€613,95 Incl. btw
Levertijd: Voor 12:00 besteld, morgen in huis (werkdagen)
Artikelnummer: ALM80229213

Etac Clean douchestoel

De Etac Clean douchestoel is ontworpen om te voorzien in alle omstandigheden tijdens het douchen voor zowel de gebruiker als de verzorger. Zo is de douchestoel voorzien van een gedeeltelijke open zitting zodat u het gehele lichaam kunt schoonmaken. De stoel is verrijdbaar, zit comfortabel en is veilig in gebruik vanwege zijn armsteunen en voetensteun.

De armsteunen kunnen worden afgenomen of weggedraaid en de voetsteun is eenvoudig onder de stoel te schuiven. De 4 wielen onder de stoel hebben een remfunctie wat altijd handig is tijdens transfers. De Etac Clean douchestoel is te combineren met een ondersteek en houder zodat hij ook te gebruiken is als toiletstoel. Bekijk hiervoor de gerelateerde producten.

Verder is de Etac Clean douchestoel verkrijgbaar als standaard stoel of een douchestoel die in hoogte verstelbaar is. Het maximale gebruikersgewicht is 130kg. De afmetingen van de stoel zijn als volgt:

Afmeting Etac Clean douchestoel in hoogte verstelbaar:

  • Maatvoering zitting: H 47.5 - 60 x B 48 x D 43.5 
  • Maatvoering geheel: H 97.5 - 110 x B 52 x D 58 cm

Afmeting Etac Clean douchestoel standaard:

  • Maatvoering zitting: H 49 x B 48 x D 43 cm 
  • Maatvoering geheel: H 99 x B 52 x D 58 cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen