Ecosox diabetessokken

Ecosox diabetessokken verbeteren de bloedcirculatie in de benen. Zakken niet snel af en zijn zeer comfortabel. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten

Lees meer...
€14,95 Incl. btw
Levertijd: voor 15.30 besteld morgen in huis.
Artikelnummer: ECO100-B
Aantal: 2

Ecosox diabetessokken

De ecosox diabetessokken zijn speciale sokken ontworpen om de bloedcirculatie in tact te houden, ook wanneer uw benen gezwollen zijn. De diabetessokken rekken mee wanneer de benen beginnen te zwellen, ze zullen niet afzakken. Ontworpen voor maximaal comfort.

De Ecosox diabetessokken zijn gemaakt van bamboe viscose vezels. Dit maakt de diabetessokken extra zacht, duurzaam en comfort. De reden dat de sokken gemaakt zijn van bamboe is omdat deze meer vocht absorbeert en van nature zachter is dan de zachtste katoen. Daarnaast heeft bamboe als natuurlijke eigenschap dat het niet irriteert wat ideaal is voor de gevoelige huid. Ook biedt het extra bescherming tegen schadelijke UV stralen van de zon.

Naast dat het voor u veel voordelen heeft, is het gebruik van bamboe zeer milieuvriendelijk. Zo produceert bamboe 35% meer zuurstof dan vergelijkbare bomen, is het de snelst groeiende plant ter wereld. Wanneer bamboe wordt afgesneden groeit het net als gras weer aan zonder dat de bamboe opnieuw geplant hoeft te worden.

De diabetessokken zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren; blauw, zwart en beige. Daarnaast kunt u rechstboven het scherm ook de juiste maat sokken kiezen. 

Voordelen van Ecosox diabetessokken

  • Ultrazacht 
  • Houdt voeten droog 
  • Bestrijdt zweetvoeten 
  • Bestrijdt vermoeidheid 
  • Voorkomt blaren 
  • Houdt uw voeten warm in de winter en koel in de zomer (thermo regulerend) 
  • Maximaal comfort
0 sterren op basis van 0 beoordelingen