Ecosox compressiesokken

Ecosox compressiesokken geeft extra druk aan de onderbeen waarmee vochtophoping of oedeem voorkomen wordt. Zeer comfortabele compressiesokken. Meerdere maten verkrijgbaar

Lees meer...
€19,95 Incl. btw
Levertijd: 2 werkdagen
Artikelnummer: ECO200-B

Ecosox compressiesokken

De Ecosox compressiesokken helpen bij het extra druk geven aan de onderbeen voor het voorkomen van vocht ophoping of oedeem. Daarnaast zijn deze compressiesokken ideaal bij lang staan, zwangerschap of een lange vliegreis om het ontstaan van spataders of trombose te voorkomen. De compressiesokken zijn verkrijgbaar in het blauw, zwart en beige. Daarnaast kunt u rechtsboven het scherm zelf de maat en kleur combinatie selecteren.

De Ecosox compressiesokken zijn gemaakt van bamboe viscose vezels. Dit maakt de compressiesokken extra zacht, duurzaam en comfort. De reden dat de sokken gemaakt zijn van bamboe is omdat deze meer vocht absorbeert en van nature zachter is dan de zachtste katoen. Daarnaast heeft bamboe als natuurlijke eigenschap dat het niet irriteert wat ideaal is voor de gevoelige huid. Ook biedt het extra bescherming tegen schadelijke UV stralen van de zon.

Naast dat het voor u veel voordelen heeft, is het gebruik van bamboe zeer milieuvriendelijk. Zo produceert bamboe 35% meer zuurstof dan vergelijkbare bomen, is het de snelst groeiende plant ter wereld. Wanneer bamboe wordt afgesneden groeit het net als gras weer aan zonder dat de bamboe opnieuw geplant hoeft te worden.

Voordelen van Ecosox compressiesokken

  • Ultrazacht 
  • Houdt voeten droog 
  • Bestrijdt zweetvoeten 
  • Bestrijdt vermoeidheid
  • Voorkomt blaren
  • Houdt uw voeten warm in de winter en koel in de zomer (thermo regulerend)
  • Maximaal comfort
0 sterren op basis van 0 beoordelingen