Duo wandelstokhouder

De wandelstokhouder is voorzien van een veiligheidsindicator die aangeeft wanneer de beugel zijn vacuüm aan het verliezen is en hij opnieuw moet worden vastgezet.

Lees meer...
Artikelnummer: PR45305

Duo wandelstokhouder

Deze wandelstokhouder valt onder een productlijn wandbeugels van Mobeli. Mobeli wandbeugels zijn wandbeugels die zonder te schroeven bevestigd kunnen worden aan een vlak oppervlakte. Het revolutionaire ontwerp zorgt ervoor dat er een permanente vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd.

De wandelstokhouder is voorzien van een veiligheidsindicator die aangeeft wanneer de beugel zijn vacuüm aan het verliezen is en hij opnieuw moet worden vastgezet. Eenvoudig te plaatsen, ideaal wanneer u uw krukken of wandelstok even kwijt wil. Bevestig de stokhouder aan de muur of een tafel en u kunt zonder te bukken de wandelstok pakken. Met de Duo wandelstokhouder heeft u uw wandelstok altijd binnen handbereik.

Heeft u geen gladde of vlakke ondergrond dan kunt u bij ons zelfklevende RVS plaatjes bijbestellen zodat de Mobeli wandbeugels goed vast blijven zitten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen