Drempelhulp, alle producten die u helpen drempels te overbruggen.

Min: €0 Max: €950

In de categorie Drempelhulp hebben we geprobeerd zoveel mogelijk verschillende soorten drempelhulpen aan te bieden, met de simpele reden dat u nu precies die drempel of oprijplaat kunt kopen waar u op zoek naar bent. Alle oprijplaten hebben hun eigen eigenschappen en zijn speciaal gemaakt voor een bepaalde situatie. Geschikt voor Scootmobielen, rollators en rolstoelen.

Zo hebben wij een oprijplaat die uitermate geschikt is om mee op pad te nemen gemaakt van koolstofvezel en zeer licht is. Een ander product waar u misschien naar op zoek bent is de Drive-in Ramp. Met deze drempelhulp kunt u gemakkelijk over de drempels van uw schuifpui kunt rijden. Wilt u meer veiligheid door uw rolstoel in een oprijgoot te rijden met extra randen dan kunt u ook deze hier vinden.

Als laatste hebben we een heel speciaal product die u zelf kunt uitbouwen tot de gewenste hoogte. Deze Drempelkit is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en is daardoor geschikt voor het overbruggen van hoogtes tot wel 14,4cm.

Sommige drempels zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

De perfecte drempelhulp voor mensen vindt u bij zorghulpmiddelkopen.nl, voor uw rollator of rolstoel.

Kijk rustig rond en als u vragen heeft dan kunnen wij u persoonlijk verder helpen via de mail.


Rolstoel Oprijplaat

€539,00

Rolstoel Oprijplaat, draagbare lichtgewicht oprijplaat voor rolstoel. Overal mee naar toe te nemen. Ultieme oprijplaat voor rolstoelen.

Drempelkits

€99,95

Drempelkits, specifieke drempeloplossingen voor binnen en buitenshuis. Kies uit de verschillende drempels voor de verschillende hoogtes.

Rolstoel/Scootmobiel Oprijgoot

€204,95

Rolstoel/Scootmobiel Oprijgoot kopen? Nu overal gemakkelijk naar binnen met de oprijgoten voor rolstoel en scootmobiel. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Ricmar® mobiele drempelplaat

€74,95

Met de Ricmar® mobiele drempelplaat wordt het makkelijker om drempels te overbruggen. Een drempelplaat is gemaakt van anti-slip aluminium. Het is hierdoor gebruikersvriendelijk en mobiel. De drempelplaat is tevens voorzien van een handvat. De Ricmar® mobi

Gummy Ramps

€21,95

Gummy Ramps, handige drempels voor binnen en rondom het huis. Drempelhulp voor het overbruggen van hoogteverschillen. Rubberen drempelhulp.

Bamboo bed- en toelverhogers

€64,95

Eenvoudig en snel uw meubilair verhogen met de stijlvolle in Bamboo uitgevoerde verhogers. Waterafstotend en slijtvast.

Rolstoelhelling inschuifbaar

€176,95

Deze rolstoelhelling bestaat uit twee losse hellingen speciaal ontworpen om mee te nemen. Gemaakt van geanodiseerde aluminium, lichtgewicht en makkelijk mee te nemen. De rolstoelhelling is geschikt voor rolstoelen en mini scootmobielen tot een maximum gew

Rolstoel Oprijplaat Draagtas

€49,95

Deze Draagtas is speciaal voor de Rolstoel Oprijplaat. Met de draagtas kunt u de oprijplaat gemakkelijk meenemen of achter uw rolstoel ophangen.

Rolstoelhelling oprolbaar

€214,95

Deze rolstoelhelling is ideaal als u slechts op bepaalde moment de rolstoelhelling nodig heeft. Hij is gemakkelijk mee te nemen en oprolbaar. De aluminiumconstructie heeft een totale lengte van 91cm en kan maximaal 20cm drempels overbruggen. De rolstoelhe

Drive-in Ramp

€949,95

Drive-in Ramp, speciale oprijplaat voor het overbruggen van een raamkozijn, of schuifpui.