Circulation Maxx Ultra

Circulation Maxx Ultra, de manier om u snel weer fit en vitaal te voelen.

Lees meer...
€179,95 Incl. btw
Levertijd: Voor 12:00 besteld, morgen in huis (werkdagen)
Artikelnummer: OP3000

Voel je snel weer fit en vitaal met de medisch gekeurde Circulation Maxx Ultra

De Circulation Maxx ultra maakt gebruik van de eeuwenoude Chinese voetreflexzone-theorie. De micro-elektra zorgt ervoor dat uw drukpunten op de zolen van uw voet gestimuleerd worden wat dan weer zorgt voor een ontspannende behandeling. 

De Circulation Maxx Ultra is medisch gekeurd en heeft een LLA certificaat en is voorzien van een CE-merk.

Ga lekker zitten en laat de Circulation Maxx Ultra het werk doen. Plaats uw voeten op de Circulation Maxx Ultra en kom volledig tot rust. Met maar liefst 99 simulatieniveaus, 10 programma's voor lichaamsstimulatie massages en 14 programma's voor voetstimulatie en voetmassage voelt u zich binnen 10 tot 30 minuten (per dag) merkbaar beter.

De Circulation Maxx Ultra werkt op zowel stroom als op batterijen. In de verpakking vindt u een afstandsbediening, tevens heeft de Maxx Ultra een groot LCD scherm en een led verlichting voor eenvoudige bediening.

Bij de Circulation Maxx ultra ontvangt u ook 4 Eens elektroden voor pijnbestrijder. De Circulation Maxx Ultra is eenvoudig mee te nemen, deze is licht, dun, draagbaar en overal toepasbaar

Waar is de Cicrulation Maxx Ultra geschikt voor: 

- Stimuleert de bloedcirculatie

- Helpt bij psychische belasting en stress

- Vermindert gespannen spieren

- Helpt bij slaapstoornissen

- Verminder en voorkomt spierpijn

- Vermindert vermoeide benen en spanning

- Helpt en verlicht gezwollen benen en voeten

Wanneer is de Circulation Maxx Ultra niet geschikt: 

Gebruik van de Circulation Maxx Ultra wordt afgeraden bij behandeling voor diepe veneuze trombose, bij hartziekten, afwijkende bloeddruk, huidproblemen, zenuwschade, epilepsie en multiple sclerose, net geopereerd zijn, tijdens de zwangerschap en kinderen jonger dan 10 jaar.
Tevens niet gebruiken als u een pacemaker, geïmplanteerde defibrillator, metalen of elektronische implantaten of ander elektronisch medisch apparatuur in/aan het lichaam heeft.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen