Buffalo transferplank

Deze transferplank kan worden gebruikt om zittende transfers te maken. De plank is ontworpen om gemakkelijk te vervoeren.
Deze versie heeft twee anti-slip gedeeltes aan de onderzijde van de transferplank.

€129,95 Incl. btw
Levertijd: Voor 12:00 besteld, morgen in huis (werkdagen)
Artikelnummer: ATB15001

Deze transferplank kan worden gebruikt om zittende transfers te maken. De plank is ontworpen om gemakkelijk mee te nemen: de dikte is slechts 4 millimeter en heeft een handig handvat.

De felgekleurde Buffalo transferplank heeft twee inkepingen om maximale stabiliteit en veiligheid te garanderen tijdens een transfer. De transferplank met glijoppervlak is gemaakt van synthetische vezels. Door de composietvezels kan een maximale weerstand gegarandeerd worden en komen er geen krassen op het oppervlak van de plank, wat bij andere materialen na verloop van tijd wel het geval is.

De Buffalo transferplank is een hulpmiddel dat gekenmerkt wordt door zijn veelzijdigheid in gebruik. De plank is ideaal voor het maken van kleine transfers binnenshuis: bijvoorbeeld in de slaapkamer, woonkamer, keuken of badkamer. Voor alle verplaatsingen vanuit een rolstoel naar de bank, bed, stoel of toilet (en vice versa). Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht is de transferplank eenvoudig te vervoeren. De plank is dan ook heel goed buitenshuis te gebruiken voor verplaatsingen in en uit de auto, of op en van banken en stoelen in openbare ruimten.

Afmeting: 77 x 32,5 x 0,4 cm, maximaal gebruikersgewicht 150 kilogram, productgewicht 1,23 kilogram

0 sterren op basis van 0 beoordelingen