Zorghulmiddelkopen.nl steunt Ajax Foundation Run

Zorghulmiddelkopen.nl steunt Ajax Foundation Run

Ajax Foundation Run succesvol afgesloten!

 

Zorghulpmiddelkopen.nl wil met het actief deelnemen aan dergelijke evenementen benadrukken dat het niet alleen een webwinkel wil zijn waar producten verkocht worden, maar ook een plaats is waar ruimte is voor goede doelen en projecten.

De Ajax Foundation zet zich in voor verschillendemaatschappelijke projecten op het gebied van Sport en Gezondheid, Sociale Integratie en Educatie.

Op 12 oktober 2014 omstreeks 14.30 uur werd het startschot gegeven van de eerste Ajax Foundation Run. Voor zorghulpmiddelkopen.nl een uitermate geschikt moment om met het merk naar buiten te komen. Door middel van opvallende blauwe shirts met daarop het logo werd de run voltooid door mede oprichter Frank Uijtendaal en Jarro Gort

Naast aandacht vragen voor zorghulpmiddelkopen.nl stond natuurlijk de sportieve prestatie voorop. Beide heren hebben de run in respectievelijk 56.24 minuten en 56.12 minuten voltooid.

In de nabije toekomst wil zorghulpmiddelkopen.nl bij meer evenementen participeren om zo het maatschappelijk draagvlak van de producten groter te maken.

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.