Gipsbescherming voor kinderen tijdens het douchen

Uw kind een ongelukje gehad en iets gebroken. Zeer vervelend uiteraard. Hieronder een overzicht van alle beschikbare artikelen om toch in ieder geval een lekkere douche te kunnen nemen.

Uw kind toch lekker kunnen douchen met een gebroken arm of been?

Zorghulpmiddelkopen.nl heeft voor verschillende plaatsen waar een kind iets kan breken een gipshoes. Een gipshoes is een beschermhoes voor het gips. Met deze beschermhoes kan uw kind toch lekker in de douche of in sommige gevallen zelf lekker in bad. Met deze speciale gipshoes kunt u toch lekker douchen met gips. 

We nemen de verschillende soorten gips voor verschillende soorten leeftijdscatergorieen. Per plaats van de breuk nemen wij de verschillende opties graag met uw door. 

Tenslotte hebben we een overzicht van enkele hoezen die geschikt zijn om buiten te gebruiken, om toch te kunnen zorgen dat uw kind lekker kan buitenspelen. Wilt u een overzicht van alle producten inclusief de gipshoezen en beschermers voor volwassenen klik dan hier.

 

Beschermhoes voor de onderarm (halve arm)

Atlantis gipshoes halve armDe eerste mogelijkheid is van Atlantis. Deze gipshoes geeft geen specifieke leeftijd aan maar is met 46 centimeter geschikt voor de wat grotere kinderen. De gips hoes is geschikt om meerdere malen met bescherming tegen het nat worden van gips te kunnen douchen. De verkooprijs van de hoes is €12,95. De hoes is echter niet geschikt voor.

Als alternatief voor de Atlantis is het de speciale beschermhoes van LimbO beschikbaar. Deze hoogwaardige beschermhoes zorgt ervoor dat het uw kind weer lekker kan douchen met gips. De limbO is daarnaast ook geschikt voor het beschermen van verband en of protheses. Doordat de LimbO een zeer hoge kwaliteit heeft is het zo dat deze minimaal de gipsdraagtijd meegaat. Beschermhoes halve arm, kinderen

De lengte van de beschermhoes is 43 centimeter, de gipsomtrek is 22 tot 25 centimeter. De beschermhoes van LimbO wordt aanbevolen voor kinderen in de leeftijd van 11 tot 13 jaar. Voor jongere kinderen adviseren wij de hoes voor de hele arm. De limbO heeft een verkoopprijs van €24,95.

 

Beschermhoes voor de gehele arm van uw kind

Gipshoes hele arm kindVoor de hele arm zijn ook verschillende opties beschikbaar. Bij de verschillende opties worden de aanbevolen leeftijden bijgezet wanneer beschikbaar. 

De eerste beschikbare optie is van het merk Atlantis. Deze gipshoes gaat meerdere malen gebruik mee. De hoes is niet geschikt om mee te zwemmen en ook niet geschikt voor open en onbedekte wonden. De verkoopprijs van de Atlantis hoes hele arm om mee te douchen is €15,95.

Beschermhoes hele arm

 

Een alternatief is de hoogwaardige LimbO beschermhoes. Deze hoes is beschikbaar in vijf verschillende leeftijden. De limbO heeft een zeer hoog draagcomfort en gaat de hele gipsperiode zeker mee. De Limbo beschermhoes is ook geschikt om te dragen wanneer u verband of een prothese heeft. De verkooprijs van de LimbO beschermhoes is €27,95.

De verschillende maten van de Limbo Beschermhoes:

 1. Leeftijd: 2 tot en met 3 jaar, lengte 31 centimeter, gipsomtrek 16 tot 22 centimeter
 2. Leeftijd: 4 tot en met 5 jaar, lengte 43 centimeter, gipsomtrek 16 tot 22 centimeter
 3. leeftijd: 6 tot en met 7 jaar, lengte 49 centimeter, gipsomtrek 22 tot 25 centimeter
 4. leeftijd 8 tot en met 10 jaar, lengte 58 centimeter, gipsomtrek 22 tot 25 centimeter
 5. Leeftijd 11 tot en met 13 jaar, lengte 38 centimeter, gipsomtrek 35 tot 34 centimeter.
 6.  

Gipshoes voor een half been (onderbeen)

Halve been gipshoes kindHet breken van het onderbeen komt onder kinderen nog wel eens voor. Heel vervelend uiteraard. Met de verschillende gipshoezen wordt in ieder geval het baden en douchen een stuk makkelijker.
De eerste hoes om te douchen met gips is van het merk Atlantis. Deze gipshoes gaat meerdere malen mee en is eenvoudig aan te brengen. De hoes heeft een lengte van 46 centimeter. De verkooprijs van de hoes is €15,95. 

LimbO heeft daarnaast voor het halve been ook een alternatief.Beschermhoes half been kind Deze is geschikt voor kinderen tussen de 11 tot en met 13 jaar. Voor jongere kinderen adviseren wij gebruik te maken van de gipshoes voor het hele been. De beschermhoes is eenvoudig aan te trekken en heeft een hoog draagcomfort. De beschermhoes is zo ontworpen dat deze eenvoudig de gehele gipsdraagtijd meegaat. De verkooprijs van de hoes is €27,95. De bescherming half been heeft een lengte van 61 centimeter en heeft een gipsomtrek van 35 tot en met 39 centimeter. De beschermhoes kan ook gebruikt worden voor verband of protheses. 

 

Gipshoes voor het gehele been.

Gipshoes voor hele beenVoor het hele been zijn twee verschillende modellen beschikbaar. Het model van Atlantis is geschikt voor meerder malen gebruik. Deze is niet geschikt om te gaan zwemmen. De afmeting van de gipshoes van Atlantis is 79 centimeter. De verkooprijs van de Atlantis is €15,95.

Het alternatief van LimbO bestaat uit vijf verschillende maten. Zo is er rekening gehouden met dat kinderen in verschillende leeftijden allemaal een verschillende beenlengte hebben. De beschermhoes van LimbO gaat de gehele gipsdraagtijd zeker mee. De beschermhoes van LimbO heeft een neopreen afsluiting, beschadigd daardoor het been niet. De beschermhoes is ook te gebruiken verband of protheses. De verkooprijs van de LimbO is €29,95 (variant 6-7 jaar en variant 8-10 jaar €33,95).Beschermhoes heel been kind

De verschillende maten van de beschermhoes kind heel been:

 1. Leeftijd 1 tot en met 3 jaar, lengte 53 centimeter, gipsomtrek 25 tot 34 centimeter.
 2. Leeftijd 4 tot en met 5 jaar, lengte 58 centimeter, gipsomtrek 25 tot 34 centimeter.
 3. Leeftijd 6 tot en met 7 jaar, lengte 61 centimeter, gipsomtrek 35 tot 39 centimeter.
 4. Leeftijd 8 tot en met 10 jaar, lengte 73 centimeter, gipsomtrek 39 tot 54 centimeter.
 5. Leeftijd 11 tot en met 13 jaar, lengte 83 centimeter, gipsomtrek 39 tot 54 centimeter.

 

Gips beschermhoezen voor buiten.

Natuurlijk niet alleen onder de douche of tijdens het baden is het nodig om het gips goed te beschermen. Er zijn ook verschillende opties om het gips ook buiten goed te kunnen beschermen. 

 

Gips beschermhoes kind voet buitenshuis

Beschermhoes kind buitenshuisHet merk Sealskinz heeft een beschermhoes special voor verschillende leeftijden gemaakt. Deze beschermhoes is een sterke waterproef kous die tot boven de knie komt. Ideaal om dus lekker buiten te kunnen spelen met gips. Het is hiermee mogelijk om in het gras op op het zand te spelen. De hoes is door het speciale hydrofiele interne membraan dampdoorlatend. De hoes is niet geschikt om volledig onder water te gebruiken. 
De beschermhoes heeft een verkooprijs van €39,95 en is beschikbaar in de volgende drie maten.

 1. Leeftijd, 3 tot en met 5 jaar
 2. Leeftijd 6 tot en met 9 jaar
 3. leeftijd 10 tot en met 13 jaar

 

Beschermhoes voor de pols maat kind

Ook speciaal voor de pols is er een beschermhoes voor het gips beschikbaar. De beschermer is geschikt voor verschillende weersomstandigheden maar kan niet onder water gebruikt worden. De beschermer is tevens te gebruiken voor verband of protheses. De beschermhoes is van het merk Outcast, deze heeft een verkooprijs van €27,95.Beschermhoes outcast kind pols

De beschermhoes van outcast voor de pols (kind).

 1. Leeftijd 3 tot en met 6 jaar
 2. leeftijd 7 tot en met 10 jaar
 3. leeftijd 11 tot en met 14 jaar

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.