De luxe voetenzakken van Zorghulpmiddelkopen.nl

  • Geplaatst op
  • Door Frank Uijtendaal
  • 0
De luxe voetenzakken van Zorghulpmiddelkopen.nl

Zorghulpmiddelkopen.nl heeft een breed assortiment. Naast alle andere producten hebben wij ook een breed assortiment in verschillende voetenzakken. Een van onze meest exclusieve merken daarin is Werner Christ Lamfelle.

Het exclusieve assortiment van Werner Christ Lamfelle voetenzakken. 

Zorghulpmiddelkopen.nl heeft al meerder jaren de zeer exclusieve voetenzakken van Werner Christ in haar assortiment.

Welke modellen zijn er beschikbaar?

In deze blogpost kijken we naar twee van de modellen die beschikbaar zijn bij Werner Christ, op onze webwinkel zijn nog tientallen andere producten beschikbaar. De voetenzak van Werner Christ is verkrijgbaar in een variant virgin wol (gedeeltelijke wol voering) en een echte lamsvacht variant. Het virgin wol model is verkrijgbaar vanaf €189,-. De echte lamsvacht variant is verkrijgbaar vanaf €399,-

 

De virgin wol variant.

De virgin wol variant is verkrijgbaar in twee kleuren. Een marine blauwe en een zand beige variant. Beide zijn voorzien van een opvallende strook voor gebruik buitenshuis. Met deze strook valt u toch goed op. De buitenkant is waterdicht en toch ademend gemaakt. De variant bestaat uit 60% wol en 40% polyester. De voetenzak is voorzien van een rits aan beide zijde van de voetenzak, wat in en uitstappen een stuk eenvoudiger maakt. 

Naast de twee kleuren is de voetenzak ook beschikbaar in twee lengtes. De junior en de senior variant. In de onderstaande tabel kunt u het verschil in afmetingen van deze modellen zien

De echte lamsvacht variant.

Voor het ultieme luxegevoel is er een variant met echte lamsvacht. Deze variant is niet volledig waterdicht maar is ademend en van een heerlijk materiaal gemaakt. De voetenzak is zeer hoogwaardig afgewerkt. De ritsen aan beide zijde. Aan de voorkant zit een opvallende strook en vlak daarboven een klein opbergvak. De afwerking is hoogwaardig.

Naast de twee kleuren is de voetenzak ook beschikbaar in twee lengtes. De junior en de senior variant. In de onderstaande tabel kunt u het verschil in afmetingen van deze modellen zien

 

De verschillen tussen de twee varianten.

Het verschil van de beide modellen zit hem in de samenstelling van het materiaal. Aan de buitenzijde zijn de voetenzakken identiek op het bovenste gedeelte na. Hier is met beide varianten een kleine omslag met het materiaal te zien. 

Het gewicht van de twee voetenzakken verschilt iets, het model met de echte lamsvacht is wat zwaarder doordat het lamsvacht nu eenmaal wat zwaarder is dan polyester in combinatie met wol. De Virgin wol heeft een wat betere afstootbaarheid van water maar is iets minder ademend. Bij de echte lamsvacht is deze iets minder water afstotend maar wel veel meer ademend terwijl deze toch de warmte vasthoudt. Wanneer je puur kijkt naar temperatuur dan is de Echte lamsvacht variant wel een stuk beter uitgevoerd van de virgin wol variant. 

Ondanks dat de twee varianten zeer veel overeenkomsten hebben, zijn er ook verschillen te onderscheiden. Hieronder nemen we de verschillen van de modellen door zodat u de beste keuze kunt maken voor een bepaalde uitvoering. 

Naam Maat Zitbreedte Zitdiepte Rughoogte Omtrek
Virgin Wol Junior 40 centimeter 43 centimeter 37 centimeter 138 centimeter
Virgin wol Senior 43 centimeter 46 centimeter 40 centimeter 147 centimeter
Echte lamsvacht Junior 40 centimeter 43 centimeter 37 centimeter 138 centimeter
Echte lamsvacht Senior 43 centimeter 46 centimeter 40 centimeter 147 centimeter

De modellen zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren, het verschil in kleur geeft geen andere specificaties van de voetenzak qua afmetingen. eind 2019 zullen er andere varianten met afmetingen worden toegevoegd in de variant kind. 

Zoekt u toch een wat goedkoper model? Dat is uiteraard mogelijk. We hebben ook van scootmobielgemak en splash een breed assortiment beschikbaar. Vrijwel alle varianten zijn zeer snel leverbaar bij zorghulpmiddelkopen.nl. Bekijk hier heel de categorie

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.