Beurer weegschaal BG40

De Beurer BG40 is een weegschaal die meer dan alleen uw gewicht meet. Beurer staat bekend om zijn zeer hoge kwaliteit producten, zo ook deze weegschaal. Vergeleken met andere weegschalen die vaak schommelde waardes aangeven zal de Beurer BG40 geen afwijki

Lees meer...
Artikelnummer: BE01046

Beurer weegschaal BG40

De Beurer BG40 is een weegschaal die meer dan alleen uw gewicht meet. Beurer staat bekend om zijn zeer hoge kwaliteit producten, zo ook deze weegschaal. Vergeleken met andere weegschalen die vaak schommelde waardes aangeven zal de Beurer BG40 geen afwijkingen geven over een groot aantal metingen.

Het is mogelijk om met de BG40 ook uw gewicht, vetmassa, vochtmassa, spier- en botmassa en AMR/BMR calorie te meten. De weegschaal is gemaakt van glas en heeft een zwart 2-Line LCD display waar alle waardes op worden weergeven. De BG40 is ook voorzien van de mogelijkheid op maximaal 10 gebruikers gegevens op te slaan. Voorzien van athleetmodus met 5 activiteiten niveaus. Het maximale gewicht van de weegschaal is 150kg met een weeg oppervlak (veiligheidsglas) van 29x28 centimeter.

Voordelen van Beurer weegschaal BG40

  • Multi-functionele personen weegschaal 
  • Weergave van gewicht, BMI en calorieën 
  • Zwart 2-Line LCD display 
  • 5 activiteitsniveaus / 10 geheugens
0 sterren op basis van 0 beoordelingen