Bedleestafel

Een bedleestafel gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Het werkblad is te kantelen in 6 verschillende posities. Kan er eten op zetten of boek mee lezen

Lees meer...
Artikelnummer: HE421400

Bedleestafel

Een bedleestafel gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Het werkblad is te kantelen in 6 verschillende posities. Zo kunt u er uw eten op zetten maar ook een boek wanneer de tafel schuin staat. De zwarte rubberen rand rondom het blad voorkomt dat spullen die op de bedleestafel van de tafel vallen. Het staande frame is in drie verschillende posities te kantelen. De bedleestafel is voorzien van twee geremde wielen.

Deze bedleestafel is verkrijgbaar in twee verschillende varianten/kleuren, wit en walnoot. Daarnaast is het mogelijk om een plateau lost erbij te kopen die kan vastgemaakt worden aan de bedleestafel, bekijk hiervoor de producten onderaan deze pagina.

Het werkblad heeft een afmeting van 60 bij 40cm. Hoogte is verstelbaar tussen 64 en 100cm. Breedte aan de onderkant tussen het frame is 50cm. De bedleestafel weegt 9kg.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen