Badwandverkorter 3 zuignappen

Deze beugel valt onder een productlijn wandbeugels van Mobeli. Mobeli wandbeugels zijn wandbeugels die zonder te schroeven bevestigd kunnen worden aan een vlak oppervlakte. Het revolutionaire ontwerp zorgt ervoor dat er een permanente vacuümstand en daarm

Lees meer...
€272,95 Incl. btw
Levertijd: Niet meer leverbaar
Artikelnummer: PR45332

Badwandverkorter 3 zuignappen

Deze beugel valt onder een productlijn wandbeugels van Mobeli. Mobeli wandbeugels zijn wandbeugels die zonder te schroeven bevestigd kunnen worden aan een vlak oppervlakte. Het revolutionaire ontwerp zorgt ervoor dat er een permanente vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd.

De beugel is voorzien van een veiligheidsindicator die aangeeft wanneer de beugel zijn vacuüm aan het verliezen is en hij opnieuw moet worden vastgezet. Eenvoudig te plaatsen, en even gemakkelijk los te maken. De badwandverkorter voorkomt het wegglijden in bad door het bad te verkorten. De zuignappen kunnen traploos bevestigd worden dus op de plek die voor u het meest comfortabel is. Is geschikt voor een badwand breedte van 51 tot 70cm. Kan ook gebruikt worden als tafeltje direct aan de badwand.

Voor een bad met een  breedte van 51cm bieden wij een badwandverkorter met 2 zuignappen aan. Deze is iets goedkoper en heeft dezelfde eigenschappen. Voor deze beugel verwijs ik u naar de gerelateerde producten onderaan de pagina.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen