Toiletzitting, verhoog uw toilet

Min: €0 Max: €400

Met behulp van de producten in de categorie toiletzittingen kunt u nu moeiteloos opstaan van de wc. Verschillende mogelijkheden zoals een toiletzitting of een toiletverhoging. We hebben bijvoorbeeld een toiletzitting met armleuningen of een toiletverhoger die gemakkelijk te monteren is. Vergelijk de producten en kies uw favoriet.


Prima toiletzitting

€109,95

Hier kunt u een losse toiletzitting aanschaffen ten behoeve van de Prima Multiframe. De zitting is voorzien van een ronde opening. Hiermee maakt u van de Prima Multiframe een toiletzitting met armleuningen. De armleuningen op de foto worden niet meegeleve

opbouwbaar toiletkrukje

€24,95

Met het Squat-N-Go toiletkrukje kunt u eenvoudig naar het toilet in een natuurlijke houding. Voorzien van antisliplaag.

Support toiletbril met armsteunen

€369,95

Speciale armsteunen die direct op de toilet bevestigd kunnen worden. Word geleverd inclusief toiletbril en deksel. De armsteunen kunnen eenvoudig worden verwijderd.

Afmeting:

Afmeting tussen de armleggers: 49 cm
Hoogte armlegger vanaf de zitting:

Hi-Loo toiletverhoger vast

€212,95

Vaste toiletverhoger als ideale oplossing voor het makkelijk opstaan van de wc. Past op de meeste toiletpotten. Middels een kliksysteem makkelijk te bevestigen.

Zachte toiletzitting

€16,95

Toiletverhoger met een zachte schuimrubber zitting. Voorzien van een wasbare witte vinylhoes. De toiletverhoger wordt vastgemaakt met klittenband aan de eigen toiletbril. Ergonomisch verantwoord zitten met deze toiletverhoger. Verhoogt de zitting met 5cm.

Nobi toiletzitting met brilverkleiner

€211,95

Toiletzitting met twee armleuningen voor extra comfort. Dit model is voorzien van een extra deksel met een klein rond gat in het midden, ideaal voor kleine kinderen. De extra deksel is eventueel ook los te klikken van de toiletzitting.

Afmetingen:

Nobi Toiletzitting

€234,95

Met behulp van de Nobi Toiletzitting met armleuningen kunt u comfortabel zitten op de toilet. Gemakkelijk te monteren zonder gebruik van gereedschap.

Toiletzitting Big John

€319,95

De Toiletzitting Big John is een handige toiletzitting voor extra comfort. De extra brede zitting geeft u ten opzichte van normale toiletbrillen 75% meer zitruimte, de afmetingen is 49x49cm en heeft een gebruikersgewicht van maximaal 381kg.

De Big John

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen