Toiletstoel, comfortabel naar de wc gaan.

Min: €0 Max: €400

In deze categorie vindt u alle toiletstoelen die op zorghulpmiddelkopen.nl worden aangeboden. We hebben veel verschillende toiletstoel/postoelen met hun eigen eigenschappen en voordelen. Zo hebben we een verstelbare toiletstoel die aangepast kan worden naar uw behoefte. Of een toiletstoel/postoel die gebruikt kan worden onder de douche.


Toiletstoel Verstelbaar

€149,95

Comfortabele verstelbare toiletstoel/po-stoel met een zachte waterafstotende zitting. Speciaal ontworpen ergonomische rugleuning. Goede ondersteuning door middel van sterke armleuning.

Toiletstoel Köln

€305,95

Stevige toiletstoel voor dagelijks gebruik. De armleuningen van deze toiletstoel zijn opklapbaar voor makkelijke zijwaartse transfers.

Multifunctionele Toiletstoel

€283,95

Multifunctionele Toilestoel. Te gebruiken als po-stoel, douchestoel of als toiletverhoger. Verwijderbare kussens voor de zitting en rugleuning.

Prima toiletframe

€82,95

Prima toiletframe, ook in variant met emmer.

Zacht gesloten zitting, douchestoel

€99,95

Mobiele douche- en toiletstoel - zachte gesloten zitting

Douche- en toiletstoel

€399,95

De licht en gemakkelijke mobiele douche- en toiletstoel heeft een ergonomische rugleuning en comfortabele zitting. Met afneembare armsteunen. Alle remmen zijn voorzien en instelbare remmen en de voetsteun heeft vijf posities.

Toiletstoel vast

€129,95

Comfortabele toiletstoel/po-stoel met een zachte waterafstotende zitting. Speciaal ontworpen ergonomische rugleuning. Goede ondersteuning door middel van sterke armleuning.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen