Badkamer, hulpmiddelen voor in de douche en toilet

Min: €0 Max: €1500

In de categorie Badkamer kunt u alle producten vinden die gebruikt kunnen worden in de badkamen. U kunt in deze categorie bijvoorbeeld veel informatie vinden over toiletstoelen en toiletzitting, en de verschillende varianten die wij aanbieden. Als u op zoekt bent naar een urinaal dan hebben wij ook genoeg keuze in de Urinaal categorie. Verder kunt u in de Badkamer categorie producten vinden voor in bad of douche. Denk hierbij an kammen & borstels, badspons en voetenborstels.


Badplank Fresh

€104,95

Deze badplak heeft een brede zijkant zodat u gemakkelijk op de badplank kan schuiven. De smalle zijde in het midden geeft u meer bewegelijkheid en de mogelijkheid om uw gehele lichaam te wassen terwijl u op de badplank zit. Is voorzien van een handvat voo

Badrandbeugel

€45,95

Deze badrandbeugel heeft twee beugels voor extra veiligheid en ondersteuning wanneer u in/uit bad wilt stappen. De binnenzijde is voorzien van een rubberen laag zodat er geen schade aan het bad wordt veroorzaakt bij gebruik. De beugel is 45,5 cm hoog en s

Cosby badzitje

€52,95

Simpel maar sterk en lichtgewicht badzitje met een anti-slip zitting. Deze comfortabele vorm en gedeeltelijke uitspraing maken het een ideaal badzitje.

Douchekruk met uitsparing

€109,95

De Douchestoel Mobiel is een speciale douchestoel voorzien van wielen. Deze verrijdbare douchestoel is gemaakt van plastic gecoate stalen buizen. Kan gemakkelijk geduwd worden met behulp van de stalen buis boven de ruggensteun. De zitting is voorzien van

Douchestoel mobiel

€214,95

De Douchestoel Mobiel is een speciale douchestoel voorzien van wielen. Deze verrijdbare douchestoel is gemaakt van plastic gecoate stalen buizen. Kan gemakkelijk geduwd worden met behulp van de stalen buis boven de ruggensteun. De zitting is voorzien van

Edge douchekruk

€110,95

De Edge douchekruk is een driehoekig gevormde douchekruk die in hoogte verstelbaar is. Ideaal om in een hoek te plaatsen, neemt weinig ruimte in beslag. Het ontwerp van de Edge douchekruk maakt het een zeer stabiele en comfortabele douchekruk. Hij is gema

Toiletzitting Big John

€319,95

De Toiletzitting Big John is een handige toiletzitting voor extra comfort. De extra brede zitting geeft u ten opzichte van normale toiletbrillen 75% meer zitruimte, de afmetingen is 49x49cm en heeft een gebruikersgewicht van maximaal 381kg.

De Big John

Toiletstoel Köln

€305,95

Stevige toiletstoel voor dagelijks gebruik. De armleuningen van deze toiletstoel zijn opklapbaar voor makkelijke zijwaartse transfers.

Bad- schrobsponzen assortiment

€34,95

Bad en schrobsponzen verkrijgbaar als opzetstukken die u kunt vastmaken aan een lange steel. Ideaal voor bij het douchen en baden.

Borstel met lange handgreep

€21,95

Ergonomische borstel met lange handgreep voor als u een beperkt bereik heeft. Met behulp van deze borstel reikt u verder met minimale inspanning.

Beauty Care set

€33,95

Beauty Care set, een pakket met verschillende verzorgingsproducten speciaal voor mensen met een beperkt bereik. Bevat een kam, schrobborstel en een nagelvijl houder.

Urinaalhouder

€12,95

Urinaalhouder gemaakt van geplastificeerd metaal. Door middel van de haak kunt u de urinaalhouder makkelijk aan uw bed bevestigen.

Pagina 12 van 12