Douchezitje

Min: €0 Max: €300

Relax douchezitting

€258,95

Een groot deel van de douchezittingen die hier worden aangeboden zijn slechts verkrijgbaar in één uitvoering. U vindt de douchezitting leuk of niet. Met de Relax douchezitting is dat anders, u kunt hem zo samenstellen dat hij voldoet aan uw verwachtingen.

Douchestoel met uitsparing

€67,95

Douchekruk ontworpen met een hedendaags design en wel zo gemaakt dat veiligheid en onafhankelijkheid voorop staat. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Douchekruk – vierkant

€44,95

Vierkante douchekruk, verschillende varianten, verstelbaar, met of zonder zitting. Ze zijn mooi modern vormgegeven. Bied onafhankelijkheid tijdens het douchen.

Douchekruk draaibare zitting

€54,95

Douchekruk met een draaibare zitting en de mogelijkheid om onderin nog wat op te bergen voor tijdens het douchen. Handig wanneer u een transfer moet maken.

Driehoekige douchekruk

€56,95

De driehoekige douchekruk van het merk Atlantis. Voorzien van rubberen doppen om het schuiven te voorkomen. De driehoekige vorm zorgt ervoor dat de kruk eenvoudig in een hoek te plaatsen is.

Douchekruk

€49,95

Lichtgewicht douchekruk, ronde uitvoering. voorzien van rubberen antislip doppen.

Prima douchezitting

€109,95

Hier kunt u een losse douchezitting aanschaffen ten behoeve van de Prima Multiframe. Hiermee maakt u van de Prima Multiframe een douchestoel met armleuningen. De armleuningen op de foto worden niet meegeleverd, deze zijn los aan te schaffen. De douchezitt

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen