Douchezitje

Min: €0 Max: €300

Douchestoel met uitsparing

€67,95

Douchekruk ontworpen met een hedendaags design en wel zo gemaakt dat veiligheid en onafhankelijkheid voorop staat. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Douchekruk

€49,95

Lichtgewicht douchekruk, ronde uitvoering. voorzien van rubberen antislip doppen.

Prima douchezitting

€109,95

Hier kunt u een losse douchezitting aanschaffen ten behoeve van de Prima Multiframe. Hiermee maakt u van de Prima Multiframe een douchestoel met armleuningen. De armleuningen op de foto worden niet meegeleverd, deze zijn los aan te schaffen. De douchezitt

Relax douchezitting

€258,95

Een groot deel van de douchezittingen die hier worden aangeboden zijn slechts verkrijgbaar in één uitvoering. U vindt de douchezitting leuk of niet. Met de Relax douchezitting is dat anders, u kunt hem zo samenstellen dat hij voldoet aan uw verwachtingen.

Douchekruk – vierkant

€44,95

Vierkante douchekruk, verschillende varianten, verstelbaar, met of zonder zitting. Ze zijn mooi modern vormgegeven. Bied onafhankelijkheid tijdens het douchen.

Douchekruk draaibare zitting

€54,95

Douchekruk met een draaibare zitting en de mogelijkheid om onderin nog wat op te bergen voor tijdens het douchen. Handig wanneer u een transfer moet maken.

Driehoekige douchekruk

€56,95

De driehoekige douchekruk van het merk Atlantis. Voorzien van rubberen doppen om het schuiven te voorkomen. De driehoekige vorm zorgt ervoor dat de kruk eenvoudig in een hoek te plaatsen is.