Badspons, hulpmiddelen voor in bad of onder de douche

Min: €0 Max: €40

Als u op zoek bent daar een badspons dan heeft u hier een breed aanbod. De bansponzen hebben allemaal hun eigen voordeel zoals een badspons met gebogen handvat of een extra lange badspons. Ook vindt u hier  een lotion/creme verdeler voor uw rug. Ideaal voor mensen met een beperkt bereik.


Body Care haarschrobber

€30,95

Haarschrobber special gemaakt voor mensen met een beperkt bereik. Licht gebogen handvat en de rubberen uiteinden zorgen voor een aangename massage op uw hoofd.

Bad- schrobsponzen assortiment

€34,95

Bad en schrobsponzen verkrijgbaar als opzetstukken die u kunt vastmaken aan een lange steel. Ideaal voor bij het douchen en baden.

Body care set Plus

€39,95

eze multifunctionele set maakt van huidverzorging een wellnesservaring.
De set bestaat uit een praktisch handvat met een gebogen steel en drie verschillende opzetstukken.

Bad- en schrobsponzen

€9,95

Bad en schrobsponzen verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Lichtgewicht sponzen van zachte polyfoam voor tijdens het douchen en baden.

Body Care Badspons Gebogen

€39,95

Extra gebogen badspons voor extra groot bereik tijdens het douchen/baden. Special gemaakt voor mensen met een beperkt bereik. Afneembare, wasbare nylon hoes.

Body Care Badspons

€30,95

Badspons special gemaakt voor mensen met een beperkt bereik. Licht gebogen handvat en de combinatie van nylon hoes en schuimrubber spons zorgen voor effectief wassen.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen